W dniu 19.12.2017 r. studenci WSOSP zaangażowani w program Erasmus + studenci zagraniczni uczestniczący w ww. programie realizowanym w WSOSP w Dęblinie wraz z Uczelnianym Koordynatorem Erasmus+ : mgr Małgorzatą Bernat wzięli udział w świątecznych warsztatach kulinarnych „Tradycyjne Potrawy Wigilijne dla Dorosłych”, które odbyły się w bufecie” Piekiełko”.

            Była to świetna okazja dla zagranicznych studentów uczących się w naszej uczelni na poznanie tradycyjnych potraw wigilijnych. towarzyszących nam w każde Święta Bożego Narodzenia. Pod okiem profesjonalnych szefów kuchni studenci mieli możliwość poznania jak powstają dania które towarzyszą nam w każde Święta Bożego Narodzenia i są nieodzowną częścią wieczerzy wigilijnej. Wszyscy uczestnicy warsztatów brali czynny udział w przygotowywaniu typowych świątecznych posiłków.